İçeriğe geç

Konya Alaşehir Kaç Km

Konyalı Alaşehir arası kaç kilometre?

Otobüs Alaşehir – Konya Alaşehir ile Konya arası mesafe 549 km olup, en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 10 saat 21 dakika sürmektedir.

Konya Akşehir arası kaç kilometre yol?

Konya-Akşehir arası mesafe yaklaşık 124 km’dir.

Konya Alaşehir tren kaç saat?

Alaşehir’den Konya’ya trenle seyahat Alaşehir’den Konya’ya trenle seyahat 351,55 km uzunluğunda ve 9 saat 38 dakika sürüyor. Günde 1 tren var, ilk sefer 23:23’te, son sefer ise 23:23’te. Alaşehir’den Konya’ya trenle minimum 169,36 ₺, maksimum 169,36 ₺ karşılığında seyahat etmek mümkün.

Konya Alaşehir nereye bağlıdır?

Alaşehir o tarihten bu yana Manisa iline bağlı bir ilçe olarak kalmıştır. Daha önce Alaşehir’e bağlı olan Sarıgöl bucağı 1957 yılında Manisa iline bağlanarak bağımsız ilçe olmuştur. 6360 sayılı kanuna göre; ilçemizde bulunan 66 köy ve 6 beldenin tüzel kişiliği kaldırılarak mahalleye dönüştürülmüştür.

Manisa Alaşehir merkeze ne kadar uzak?

Manisa merkez ile Alaşehir arası uzaklık yaklaşık 120 kilometredir.

Alaşehir kaç km kare?

Alaşehir, İç Ege bölgesinde, Batı Anadolu’nun doğu-batı yönlü ovalarından biri olan Gediz Ovası’nın doğu kesiminde yer almaktadır. Yüzölçümü 977 km²’dir. Alaşehir ilçe merkezi 28 derece 31 dakika 38 saniye doğu boylamında ve 38 derece 21 dakika 41 saniye kuzey enleminde yer almaktadır.

Akşehir Konya Akşehir arası otobüs kaç saat?

Akşehir ve Konya arasındaki uçuşlar yaklaşık 1 saat 30 dakika sürüyor; Ayrıca, son model araçlarımızla seyahat artık çok daha konforlu. Ergonomik koltuklarda rahatça arkanıza yaslanın ve ev sahipliği yaptığımız ve ikram ettiğimiz uçuşlarımızla yolculuğunuzun tadını çıkarın.

Konya Akşehir Konya Karaman arası kaç km?

Otobüs bileti Karaman – Akşehir arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 112 km. Yaklaşık seyahat süresi: 1 saat ve 49 dakika. Son satış: 43 dakika önce. En ucuz seyahat: 220 TLGünlük seyahat sayısı: 38 Seyahat noktaları: 1 hat daha

Konya Akşehir Konya Ereğli arası kaç kilometre?

Akşehir ile Ereğli-Konya arası mesafe 275 km olup, en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 3 saat 39 dakika sürmektedir.

Konya Manisa hızlı tren kaç TL?

Konya Manisa arası tren yolculuğu En düşük fiyat₺190.53En yüksek fiyat₺358.79İlk hareket06:00Son hareket19:00Mesafe449.8 km6 hat daha

Konya İzmir hızlı tren kaç TL?

Seferler. Günde bir sefer yaptığı demir yolu hattında seyahat süresi yaklaşık 12 saat 40 dakikadır. İzmir-Konya arası tren ücreti Temmuz 2024 itibariyle 425₺’dir.

Manisa’dan Alaşehir’e tren var mı?

Manisa – Alaşehir Bölgesel Treni, Manisa-Alaşehir arasındaki 102.922 km (64.0 mil) güzergahta TCDD Taşımacılık tarafından işletilen bölgesel tren servisidir.

Alaşehir’in eski adı nedir?

Alaşehir M.Ö. 150 ile 138 yılları arasında Pergamon Kralı II. Attalos Philadelphos tarafından kurulmuştur. Buna göre yerleşimin ilk adı “kardeşlik” anlamına gelen PHILADELPHIA’dır.

Konya’nın en küçük ilçesi neresi?

Yalıhüyük, Konya iline bağlı bir ilçedir. Coğrafi olarak Akdeniz bölgesinde yer almaktadır. 2023 yılı itibarıyla Türkiye nüfusu (1.

Alaşehir’de ne var?

Alaşehir Surları, Philadelphia Kilisesi, Şeyh Sinan Türbesi, Yıldırım Beyazıt Camii, Kurşunlu Han ve Sarıkız Kaplıcaları Alaşehir’de mutlaka görülmesi gereken yerlerdir. Alaşehir’e gelen turistleri karşılayan surlar ilçeyi ziyaret eden tüm gezginlerin dikkatini çekmektedir.

İzmir Manisa Alaşehir arası kaç km?

İzmir Alaşehir arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürüyor? İzmir Alaşehir arası toplam mesafe 41 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürmektedir.

Manisa Alaşehir Ankara arası kaç kilometre?

Ankara Alaşehir arası mesafe kaç kilometredir? Ankara Alaşehir arası mesafe yaklaşık 578 km’dir. Kamil Koç ile Ankara Alaşehir arası yolculuğunuz yaklaşık 11 saat 45 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Selçuk Alaşehir arası kaç kilometre?

Alaşehir – Selçuk otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 41 km. Yaklaşık seyahat süresi: 1 saat 4 dakika. Son satış 57 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 150 TLGünlük seyahat sayısı: 3 Seyahat noktaları: 1 hat daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Uzun Boylu Escort